0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

CRNO-BELIMA NE TREBA MNOGO: ‘Parnom valjku’ šest minuta dovoljno za preokret, pogledajte evrogol Miloša Jojića! (VIDEO)

Objavljeno: 11.09.21 u 16:50

Završeno je prvo poluvreme u Kragujevcu rezultatom 1-2.

U okviru osmog kola najelitnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji, sastali su se Radnički iz Kragujevca i Partizan. Nema sumnje da su crno-beli u ovu utakmicu ušli kao izraziti favoriti, s obzirom da nakon šest kola imaju maksimalan učinak.

Međutim, izabranici Aleksandra Stanojevića ostali su šokirani već u osmom minutu kada je Siniša Saničanin postigao autogol, koji možete pogledati OVDE.

Fudbaleri Partizana nisu ništa pokazali u prvih pola sata igre, ‘parni valjak’ nikako ne uspeva da uspostavi ritam, a veće šanse nisu ni viđene. Ipak, ekipa iz Humske stiže do izjednačenja u 38. minutu. Crno-beli su organizovali jedan dug napad, Nemanja Jović je šutirao, a lopta se odbila do Jojića, koji je udarcem sa 20 metara prevario Lekovića.

Sedam minuta kasnije, Partizan je uspeo da preokrene rezultat i na pauzu ode sa vođstvom. Strelac je Holender, koji je lepo natrčao na loptu posle jednog odbijenog udarca i zatresao protivničku mrežu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter