0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

‘CRNJI JE OD ODELA KOJE NOSI’: Veliki skandal na promociji Realovog bisera!

Objavljeno: 11.09.21 u 11:49

Ispad voditeljke, o kom sada priča svet…

Prezenterka španske televizije ‘RTVE’ Lorena Gonzales komentarom na predstavljanju novog fudbalera Real Madrida Eduarda Kamavinge izazvala je buru.

Ona u jednom momentu nije bila svesna da je mikrofon ostao uključen te je poručila: ‘Ovaj dečko je crnji od odela koje nosi’.

Odmah nakon skandala, oglasila se TV kuća u kojoj je zaposlena, a sama voditeljka je javno uputila izvinjenje.

– RTVE se izvinjava zbog komentara i žalimo zbog toga. Ovi komentari nisu stav televizije i preduzećemo neophodne korake – stoji u saopštenju ove medijske kuće.

Sličnim tonom obratila se i voditeljka.

– Nisam rasista kako me optužuju. Razumem da me napadaju na društvenim mrežama, ali ne zaslužujem uvrede, pretnje i linč. Bilo je to poređenje koje sam mogla napraviti s bilo kim, bilo koje boje kože. Verujem da je sve previše radikalizovano i ispolitizovano, ali razumem da mediji imaju odgovornost da pomognu u borbi protiv rasizma, nepravde i nejednakosti. Izvinjavam se televiziji koju sam dovela u probleme i svojoj porodici. Do daljeg ću se povući s društvenih mreža, napisala je ona.

Podsetimo, Kamavinga je poslednjeg dana prelaznog roka sa madridskim Realom potpisao šestogodišnji ugovor, a na ime obeštećenja za ovaj transfer Ren je zaradio 31 milion evra uz bonuse.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter