(190915) -- FLORENCE, Sept. 15, 2019 (Xinhua) -- Kevin-Prince Boateng of Fiorentina competes during the Serie A soccer match between Fiorentina and Juventus in Florence, Italy, Sept. 14, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)
in ,

BRAT SE ODREKAO BRATA: Kevin-Prins Boateng ne želi da čuje za Džeroma, nakon što je prebio devojku!

Sve zbog nezapamćenog skandala…

Nemački fudbaler Džerom Boateng je osuđen zbog udaranja devojke sa kojom ima dvoje dece i zbog tog incidenta, on će morati da plati 1.8 miliona evra.

Povodom ovog ispada oglasio se i njegov brat, Kevin-Prins. Njega su novinari ‘Bilda’ pozvali da da komentar, na šta je stariji Boateng poručio da ga više ne zanima.

– Već duže vreme sam se udaljio od Džeroma.Poštujem i cenim nemačke zakone. Prezirem bilo kakvo nasilje nad ženama i ne želim da imam ikakve veze sa mojim bratom. Nemam više ništa s njim, odlučno je poručio ofanzivni fudbaler Herte koji se ovog leta vratio u Nemačku, a njegov brat je otišao u Francusku.

Podsetimo, braća su tokom karijere igrala za različite reprezentacaije, Džerom za Nemačku, a Kevin-Prins za Ganu, iako je i on rođen u Berlinu, te je igrao za mlađe kategorije državnog tima ‘pancera’.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

‘DOVELI SMO ONE, KOJI SU BILI DOSTUPNI’: Radonjić o renoviranju Zvezdinog tima i pojačanju koje i dalje traže!

‘POKAZAĆEMO DA VREDIMO’: Marinović veruje u pomak Borca u novoj sezoni!