0
Evropske lige

(190915) -- FLORENCE, Sept. 15, 2019 (Xinhua) -- Kevin-Prince Boateng of Fiorentina competes during the Serie A soccer match between Fiorentina and Juventus in Florence, Italy, Sept. 14, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

BRAT SE ODREKAO BRATA: Kevin-Prins Boateng ne želi da čuje za Džeroma, nakon što je prebio devojku!

Objavljeno: 11.09.21 u 10:22

Sve zbog nezapamćenog skandala…

Nemački fudbaler Džerom Boateng je osuđen zbog udaranja devojke sa kojom ima dvoje dece i zbog tog incidenta, on će morati da plati 1.8 miliona evra.

Povodom ovog ispada oglasio se i njegov brat, Kevin-Prins. Njega su novinari ‘Bilda’ pozvali da da komentar, na šta je stariji Boateng poručio da ga više ne zanima.

– Već duže vreme sam se udaljio od Džeroma.Poštujem i cenim nemačke zakone. Prezirem bilo kakvo nasilje nad ženama i ne želim da imam ikakve veze sa mojim bratom. Nemam više ništa s njim, odlučno je poručio ofanzivni fudbaler Herte koji se ovog leta vratio u Nemačku, a njegov brat je otišao u Francusku.

Podsetimo, braća su tokom karijere igrala za različite reprezentacaije, Džerom za Nemačku, a Kevin-Prins za Ganu, iako je i on rođen u Berlinu, te je igrao za mlađe kategorije državnog tima ‘pancera’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter