0
Domaći fudbal

Uros Kabic Vojvodina - Panevezis Panevezys UEFA UECL Europa Conference League 29.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BLEDA IGRA VOJVODINE: Metalac odlazi zadovoljniji!

Objavljeno: 11.09.21 u 18:05

Vojvodina remizirala sa Metalcem na „Karađorđu“. 

U okviru sedmog kola Super lige Srbije, Vojvodina je dočekala Metalac nadajući se da će pobedom da „izbriše“ poraz od Napretka (2:0) iz prošlog kola.

Vojvodina je imala epitet favorita na ovom meču i očekivalo se da ispune očekivanja, međutim to se nije dogodilo. Izuzetno uzbudljiv meč započeo je golom Antonijević koji je gostima u 29. minutu igre doneo vođstvo. Domaćin je posle gola preuzeo inicijativu i u 36. minutu preko Vukadinovića Vojvodina poravnava rezultat. Radost novosađana je trajala samo četiri minute jer je Stuparević vratio prednost gostima.

Drugo poluvreme Metalac je pokušao da osigura prednost i da ne dozvoli protivniku mnogo prilika i šuteva što im je donekle pošlo za rukom. U 73. minutu na scenu stupa Čović koji svojim prvim pogotkom u ovoj sezoni postavlja konačan rezultat i Vojvodinu spašava od još jednog poraza.

Veoma zanimljiva utakmica na stadionu Vojvodine završena je rezultatom 2:2, definitivno je da su gosti mnogo zadovoljniji rezultatom.

Narednu utakmicu Vojvodina gostuje Radniku u Surdulici, dok će Metalac u Gornjem Milanovcu dočekati Kolubaru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter