0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube screenshot

VLADIMIR RADENKOVIĆ PRED DUEL SA PARTIZANOM: ‘Jasno nam je kakav nas protivnik očekuje’

Objavljeno: 10.09.21 u 15:50

Crno-beli gostuju u Kragujevcu!

Radnički 1923 će u subotu od 16:00h ugostiti Partizan u okviru 8. kola Superlige Srbije. Najbolje fudbalsko takmičenje u Srbiji se nastavlja nakon reprezentativne pauze.

Dan uoči utakmice, oglasio se trener domaće ekipe Vladimir Radenković.

-Čini mi se da uprkos napretku u igri postoji neka psihološka barijera kod samih igrača koja ih sprečava da na pravi način uđu u utakmicu. Tu pre svega mislim na strah od poraza koji je bio i više nego očigledan na nekim prethodnim utakmicama. To je nešto što moramo da eliminišemo u narednom periodu, počev od predstojeće utakmice sa Partizanom – izjavio je Radenković za klupski sajt.

Partizan je u ovom momentu prvoplasirana ekipa sa maksimalnim učinkom, dok je Radnički osvojio osam bodova nakon sedam odigranih utakmica.

– Jasno nam je kakav nas protivnik očekuje, ali ukoliko u utakmicu uđemo hrabro i sa mnogo više samopouzdanja u odnosu na neke prethodne mečeve, možemo se nadati pozitivnom rezultatu. Sigurno da su Natho i Rikardo Gomeš igrači koji donose određenu prevagu na terenu, tako da ćemo svakako obratiti pažnju na njih, ali i na sve ostale igrače Partizana koji kvalitetom ne zaostaju puno za njima dvojicom – zaključio je Radenković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter