0
Domaći fudbal

Fudbal-LingLong Super Liga season 2020-2021 FK Napredak v FK Partizan from left Nikola Lekovic Jovan Marinkovic Aboubakar Oumarou Ognjen Mrsic Krusevac, 01.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SUPERLIGA SRBIJE: Kruševljani nastavili sa pobedama, minimalac za ostanak u vrhu!

Objavljeno: 10.09.21 u 18:57

Fudbaleri Napretka iz Kruševca su u prvoj utakmici osmog kola Superlige Srbije pobedili Radnik iz Surdulice – 1:0 (0:0).

Kruševljani su nastavili sa sjajnim igrama u domaćem prvenstvu i posle reprezentativne pauze i drže korak za timovima s vrha tabele. Izabranici Milana Đuričića su minimalnim rezultatom stigli do 15. boda, dok su gosti iz Surdulice pretrpeli drugi uzastopni poraz.

Napredak je bio konkretniji na ovom meču, imao je posed i kontrolisao stvari, a lako je mogao do prednosti krajem prvog poluvremena, kada je Petar Kunić pogodio stativu. Isti igrač je probao samo nekoliko trenutaka kasnije, ali je tada lopta otišla malo pored stative.

Ono što im nije pošlo za rukom u prvom, domaći igrači su uspeli da urade u drugom poluvremenu. Igrao se 57. minut kada je Mlađan Stevanović poslao loptu sa levog boka, a ona je došla do Đorđa Jovanovića, koji je gađao iz prve i savladao čuvara mreže gostiju Ranđelovića za 1:0.

Lako je Napredak mogao da dokrajči rivala u završnici, ali izglednu priliku nije iskoristio Bačanin, baš kao ni novajlija Đuričković nekolliko minuta nakon toga.

Nakon osam kola, Napredak ima pet pobeda i tri poraza, što je dovoljno za 15 bodova i četvrto mesto, dok je Radnik na osmoj poziciji, sa po dve pobede i poraza, te tri remija i ukupno devet bodova.

SUPERLIGA SRBIJE, 8. KOLO

Petak

Napredak – Radnik 1:0 (0:0)

(Jovanović 57)

19.00 Spartak – TSC

Subota

16.00 Radnički 1923 – Partizan

16.00 Vojvodina – Metalac

20.00 Crvena zvezda – Proleter

Nedelja

16.55 Kolubara – Novi Pazar

16.55 Radnički (N) – Voždovac

19.00 Mladost – Čukarički

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter