0
ATP

Srdjan Djokovic Dijana Novak Djokovic celebrates victory at Roland Garros with family and friends in front of his restaurant "Novak" in Belgrade Serbia, 14.6.2021. foto: Pedja Milosavljevic

SRĐAN ĐOKOVIĆ O NOVAKOVOM KIKSU NA OI: ‘Podlegao je pritiscima, dubl ga je zabetonirao!’

Objavljeno: 10.09.21 u 17:00

Novak Đoković je bio naoštren da osvoji dve medalje za Srbiju u Tokiju, ali je na kraju ostao praznih ruku…

Igrao je prvi reket sveta paralelno singl i dubl, a na kraju, platio je danak umoru i povoredi.

Tako je otpala mogućnost da kompletira zlatni slem, a njegov otac Srđan je otkrio, da je na Novaka vršen pritisak da igra dubl.

– Na moju veliku žalost podlegao je pritiscima i prihvatio da igra i miks dubl. Mislim da ga je to zabetoniralo, Isto mu se dogodilo i na prethodnim Olimpijskim igrama kada je igrao dubl sa Zimonjićem, I tada je podlegao pritiscima, rekao je Srđan Đoković u intervjuu za ‘Ekspres’.

Srđan je svestan da je bila greška igranje na dva fronta, dok je i iz reprezentacije bio savet, da igra samo singl.

– Trebalo je da se fokusira na singl i siguran sam da bi tako u obe situacije izašao kao pobednik. Pre Tokija imao je Rolan Garos i Vimbldon bio je izmoren i psihički i fizički. Ostao je u olimpijskom selu, nije hteo da ide u hotel. Želeo je da bude sa drugarima. jer ovaj posao kojim se on bavi, namerno kažem posao, je potpuno asocijalan. On traži društvo, druženje, željan je sa nekim da razmeni mišljenje, zaključio je Đoković.

Novak u noći između petka i subote od 1.00 posle ponoći igra protiv Aleksandra Zvereva u polufinalu US opena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter