0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Youtube

PRONAŠAO NOVI KLUB: Bivša Partizanova nada pojačala Borac (FOTO)

Objavljeno: 10.09.21 u 19:33

Mladi srpski defanzivac, Strahinja Bošnjak pojačao je tim iz Banja Luke.

Bošnjak je sa ekipom Borca, koja je krenula u ozbiljno renoviranje zadnje linije, potpisao ugovorna dve ipo godine i pokušaće da pomogne timu da se izdigne nakon vrlo lošeg starta sezone.

Cez za loše rezultate platili su trojica defanzivaca bnjalučana, Dejan Uzelac, Siniša Dujaković i Đorđe Ćosić i uprava Borca je morala pod hitno da reaguje i krene u pronalaženje zamena.

Prva je stigla u vidu nekadašnje nade Partizana, koji je prošao i sve mlađe reprezentativne selekcije Srbije.

Bošnjak je u Humskoj stigao na prag prvog tima, potpisao profesionalni ugovor sa crno-belima, ali taj prag ipak nikada nije prešao. Zatim je usledila prekomanda u Teleoptik, da bi iz redova „grafičara“ prešao u Zemun. Nakon toga nastupao je za Voždovac, u koji je došao kao slobodan igrač, ali nije se dugo zadržao ni među „zmajevima“, koji su ga već nakon šest meseci poslali na pozajmicu u Kolubaru, koja ga je prošle godine i otkupila.

Ovog leta put ga je naneo u Borac, gde se nalazi na novom početku i gde će pokušati da povrati samopouzdanje i formu koja ga je dovela pred vrata prvog tima Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter