0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Vraćamo se klupskom fudbalu!

Objavljeno: 10.09.21 u 11:00

Kada se uzimaju pare ako ne petkom? U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

19.00 Spartak Subotica – TSC Bačka Topola

Vojvođanski derbi mogao bi biti dosta nezgodan za prognoziranje jer su oba tima odlična. Ako je TSC malo kvalitetniji to se nadoknadi domaćim terenom Spartaka. Jedino šta bismo mi tipovali ovde su golovi i to po jedan u svakoj mreži.

Predlog: GG (1,58)

 

20.45 Klub Briž – Ostende

Briž će hteti da se iskupi za katastrofalan poraz od Genta u prošlom kolu kada je bilo 6-1. U korist im ide to što im dolazi Ostende, koji je i sam u nizu od dva poraza. Domaćin je ekipa na čijim utakmicama pada najviše golova u ligi ne sumnjamo u 1&3+.

Predlog: 1&3+ (1,79)

 

21.00 Birmingem – Derbi

Svi znamo situaciju u kojoj je Derbi Kaunti i koliko tanak tim imaju. S obzirom na sve to oni se dobro i drže ali ne mogu protiv dosta kvalitetnijih klubova. Birmingem igra iznad svih očekivanja i izgubili su samo od Bornmuta do sada. Pljusnuli su čak i petardu u Lutonu. Ide kec ovde.

Predlog: 1 (1,95)

 

21.00 Lorien – Lil

Ovo je utakmica gde bi Lil mogao pokazati sav svoj napadački potencijal koji čekamo od početka sezone. Lorijen ima dobru sezonu za sada i daleko od toga da čekamo samo 0-3 za aktuelnog šampiona. Ovo je GG3+ utakmica samo smo odigrali nešto sigurnije.

Predlog: UG3+ (2,08)

 

KUPNA KVOTA 11,47 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 

ekspres tiket – 4837833

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter