0
Fudbal

FOTO: YouTube screenshot

MENADŽERI KUPOVALI MESTO U NACIONALNOM TIMU: Veliki skandal u Bosni i Hercegovini!

Objavljeno: 10.09.21 u 12:22

Oglasio se i iskusni čuvar mreže!

Veliki skandal je nastao u Bosni i Hercegovini i potresa tamošnji fudbal. Pojavile su se informacije, da su menadžeri navodno kupovali mesto u reprezentaciji jednom igraču. Povodom toga se na Tviteru oglasio golman Asmir Begović. Nekadašnji čuvar mreže Čelsija je optužio funkcionere Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Vico, Miske (Zvjezdan Misimović), Petev, to je društvo agenata. Umesto da stvorimo tim koji će ujediniti državu, postali smo sajt na eBay -u koji puni džepove kriminalaca. Eto vam – napisao je na Tviteru nekadašnji golman Čelsija.

Član izvršnog odbora saveza Bosne i Heregovine Zvjezdan Misimović, odlučio je da odgovori na  Begovićeve optužbe za portal Sportske.ba.

-Nisam očekivao tako nešto, ali ništa me više ne može uzdrmati jer mi je jasno da je ovo kampanja čiji je cilj uništenje onoga što se stvara u reprezentaciji. Nikada nisam učestvovao u nečasnim radnjama ni kao igrač ni posle moje karijere. To će sada rešiti advokati, takve optužbe neće lako proći  – istakao je Misimović.

Nekadašnji fudbaler tvrdi da se Begović svađao oko premija.

-Možda je to rekao jer se uvredio što nije pozvan u reprezentaciju. Što se kvaliteta tiče, sigurno ima mesta u reprezentaciji, ali kao osoba nisam siguran. Kada je došao kod Safeta Sušića: ‘Ja branim, ili više nikada neću doći’. To mogu potvrditi svi koji su bili prisutni.

-Sećam se da je on jedini u Brazilu raspravljao o bonusima. Šta je sa bonusima, gde su, koliko su. Tamo je pokazao da mu je novac važniji. A sutradan je igrao golf u Portugal. Posle utakmice sa Holandijom napustio je kamp da se ni sa kim ne pozdravi. Tada smo izgubili šanse da odemo na Evropsko prvenstvo i on nije video svoj interes – dodao je Zvjezdan.

Misimović je odgovorio i na pitanje o tome kako su aktuelni reprezentativci koji su igrali sa Begovićem reagovali na ovu optužbu.

-Svi su videli njegove izjave i veoma su razočarani. Tražili su da ispričam sve ovo o njemu, da znam kakva je osoba. Nisu svi takvi kakvi se prikazuju u medijima –  zaključio je Misimović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter