0
Fudbal

Fudbal Football UEFA Champions League Group C season 2018/2019 Paris Saint-Germain arrive at the airport Nikola Tesla Marco Verratti (L) and Dani Alves Beograd, 10.12.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

LJUBAV PUKLA ZBOG NOVCA: Skoro dva miliona evra duguju igraču, sada idu na sud!

Objavljeno: 10.09.21 u 22:50

Ljubav i novac nisu jedno za drugo!

Sao Paolo i Dani Alves raskinuće saradnju.. Alves je trebao da se priključi timu nakon reprezentativne pauze, ali to nije uradio zbog duga koji klub ima prema preiskusnom fudbaleru.

‘Doneli smo odluku i obavestili smo Ernana Krespa da više ne računa na Danijela Alvesa. Sao Paolo je važniji od bilo kog igrača.’ – stoji u saopštenju Sao Paola i potom dodaju:

‘Sao Paolo priznaje dug i prošle nedelje smo poslali predlog kako bismo pokušali da se dogovorimo, ali to njegovi predstavnici nisu prihvatili. Pregovori pravnog i finansijskog tima će se nastaviti.’ – zaključili su oni.

Videćemo kakav će biti epilog ovog žustrog sukoba! Sao Paolo mora Alvesu da isplati dugovanja u iznosu od 1.8 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter