0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KRISTIJANO RONALDO: ‘Ovde sam da nastavim stazom uspeha! Biću nervozan i u subotu protiv Njukasla’

Objavljeno: 10.09.21 u 15:27

Sve je spremno za debi!

Mančester junajted će u subotu od 16:00h ugostiti Njukasl na ‘Old Trafordu‘ u okviru 4. kola Premijer lige Engleske. Ekipa koju sa klupe predvodi Ole Gunar Solskjer, nalazi se na 3. mestu sa sedam osvojenih bodova.

Publika sa nestrpljenjem očekuje utakmicu prvenstveno zbog Kristijana Ronalda. Portugalac će debitovati na ‘Teatru snova‘ po drugi put u karijeri.

-Ovde sam da nastavim stazom uspeha, osvojio sam mnogo trofeja i želim da nastavim u istom stilu. Znam da sam sposoban za to, zajedno sa mojim saigračima – istakao je reprezentativac Portugala.

– Od momenta kada sam sleteo u Mančester osetio sam dobru energiju, to su ljudi koji su me gledali kako sam rastao i napredovao u klubu. Došao sam sa 18 godina, pun strasti za fudbalom i dokazivanjem. Kada sam debitovao u dresu kluba 2003. godine bio sam izuzetno nervozan jer nisam očekivao da budem starter, čak ni da uđem sa klupe. Biću nervozan i u subotu protiv Njukasla, ali sam sada mnogo zreliji, iskusniji i spreman sam za sve izazove – rekao je Kristijano Ronaldo za klupsku televiziju.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter