0
Evropske lige

FSS Fudbalski savez Srbije, UEFA, predsednik Aleksander Ceferin Slavisa Kokeza 31.3.1017. Mart 31. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ČEFERIN BEZ DLAKE NA JEZIKU: ‘Ne bih imao ništa protiv da odu!’

Objavljeno: 10.09.21 u 20:46

Nastavlja se rat!

Predsednik evropske kuće fudbala (prim.aut. UEFA) Aleksandar Čeferin u oštrim je sukobima sa ekipama koje su htele da formiraju Evropsku Superligu.. Svakako da je najveći uticaj na stvaranje takve ideje imala ekipa Real Madrida, odnosno čeoni ljudi Kraljevskog kluba, na čelu sa Florentinom Perezom.

‘Ne bih imao ništa protiv da odu, veoma je smešno što planiraju da stvore novo takmičenje, a istovremeno žele da igraju Ligu šampiona ove sezone.’ – rekao je Čeferin o Real Madridu.

Podsećamo, evropska Superliga je trebala da bude projekat, koji bi predstavljao skoro potpuno zatvorenu ligu, u kojoj bi se našli samo najjači klubovi današnjice.. Sve je palo u vodu, nakon burnih protesta navijača čiji su klubovi trebali da budu članovi Superlige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter