0
Košarka

Kosarka ABA League season 2015-2016 Crvena Zvezda v Mega Leks Timothé Luwawu-Cabarrot Beograd, 01.10.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

BOGDANOVIĆ DOBIO NOVOG SAIGRAČA: Nekadašnji igrač Mege u Atlanti!

Objavljeno: 10.09.21 u 08:53

Francuz nastavlja karijeru u NBA ligi. 

Timote Luvavu posle osvjanja srebrne medalje na Olimpijskim igrama promenio je sredinu pred početak nove sezone najbolje lige na svetu.

Stigao je u NBA pre pet godina, kada su ga Filadelfija Seventisiksersi posle sezone provedene na Jadranu, gde je bio i uvršten u idealan tim ABA lige, doveli kao 24. pika na draftu. Potpisao je negarantovani jednogodišnji ugovor sa Houksima, što znači da Atlanta ima pravo da ga otpusti u bilo kom trenutku do isteka ugovora i pritom mu ne isplati preostala primanja.

Dvadesetšestogodišnji Luvavu može da igra na pozicija beka i krila, a do sada je u karijeri nastupao za Olimpik Antib, Mega Leks, Filadelfiju Seventisikserse, Čikago Bulse, Oklahoma Tanderse. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter