0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ABA LIGA OBJAVILA KALENDAR TAKMIČENJA: Evo kada je na programu prvi večiti derbi

Objavljeno: 10.09.21 u 12:48

Uskoro počinje nova sezona!

Ljubitelji košarke sa nestrpljenjem iščekuju početak najboljeg košarkaškog takmičenja u regionu. Srpski, kao i klubovi iz regiona, doveli su brojna pojačanja od kojih se očekuju kvalitetne partije.

ABA liga je objavila kalendar za narednu sezonu. Poznata je i satnica prvog kola, koje je na programu već 24. septembra.

Prva utakmica u sezoni 2021/22, biće odigrana u Baru. Mornar će na svom terenu ugostiti ekipu Cibone od 18:00h. Istog dana, dva sata kasnije, Crvena zvezda dočekuje Split u hali ‘Aleksandar Nikolić‘. Program se nastavlja u subotu, kada će snage odmeriti Igokea i Borac, kao i Cedevita Olimpija i Krka. Mega u nedelju dočekuje SC Derbi, a Budućnost će u glavnom gradu Crne Gore ugostiti FMP. Prva runda će biti zatvorena u ponedeljak 27. septembra u Zadru. Domaća ekipa će odmeriti snage sa Partizanom.

Prvi večiti derbi zakazan je za vikend od 12. do 15. novembra. Tačan datum još uvek nije potvrđen. Izabranici Dejana Radonjića će tada ugostiti crno-bele.

Kompletan kalendar takmičenja možete pogledti na zvaničnim sajtu ABA lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter