0
AdmiralBet ABA Liga

KK Crvena Zvezda Nebojsa Covic 22.10.2019. Oktobar 22. Beograd, Srbija (credit image & photo: STARSPORT)

ŽELJKO JE JEDAN OD NAJBOLJIH TRENERA, VEŽE NAS PRIJATELJSTVO: Čović pričao o Partizanu i Saši Obradoviću! (VIDEO)

Objavljeno: 09.09.21 u 13:58

Uvek će reagovati ako navijači podivljaju.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović je u razgovoru za portal BHbasket govorio o aktuelnim temama u domaćoj košarci. On je prvo prokomentarisao dolazak Željka Obradovića u Partizan rekavši da je on jedan od najboljih trenera, kao i da njih dvojicu veže izuzetno prijateljstvo.

Željko Obradović jedan od najboljih ako ne i najbolji trener u košarci. Veže nas izuzetno prijateljstvo. To ne znači da treba da se predamo i kažemo stigao Željko u Partizan i sve je gotovo. Ovo nam je dodatna motivacija. Maksimalno se koncetrišemo na teren, a jedan deo koncetracije ćemo ostaviti i van terena. Naš odnos se ne može poremetiti. Ako se nastave divljanja navijača, verujem da će Željko reagovati, što ranije nije bio slučaj. Što se mene tiče ja ću uvek odreagovati, počeo je Čović.

Potom se dotakao i teme koja je možda i najviše pogodila navijače ovog leta, kada je Saša Obradović tražio gotovo celu platu iako je na klupi proveo samo 4 meseca. Čović je istakao da će on Zvezdu koštati čak 650.000 evra.

Najviše me pogodilo ogromno razočaranje sa Sašom Obradovićem. On nas direktno košta 650.000 eura. Nije on pao s neba, mi smo ga doveli. Tek nisam očekivao da će naplatiti za četiri meseca maltene celi svoj ugovor. To je ponajmanje što smo mogli očekivati. To je za mene jedno novo iskustvo, čovek se uči dok je živ. Nisam kontaktirao Obradovića, kontaktirao ga je direktor Filip Suntrulić. Nisam mogao sebi da dozvolim sebi takav kontakt. Za mene je on igračka legenda kluba. Kada prestanete da igrate vi menjate teren, gde su druga pravila, znanja i škole, zaključio je predsednik Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter