0
Evrokupovi

FOTO: Twitter VBET News/ Screenshot

SKRIVENA KAMERA U REŽIJI TIMA VERNERA I BENA ČILVELA: Reakcija mladog Nemca dovoljno govori koliko se uplašio! (VIDEO)

Objavljeno: 09.09.21 u 22:22

Sjajna atmosfera vlada u redovima aktuelnog šampiona Evrope!

Izabranici Tomasa Tuhela vredno rade na terenu! Pored velike posvećnosti i zalaganja, očigledno je da je i sjajna atmosfera van terena izuteno bitan faktor u ostvarenju fenomenalnih rezultata ekipe sa stadiona ‘Stamford Bridž’.

Ekipa Čelsija se nakon reprezentativne pauze okupila u glavnom gradu Engleske i aktuelni šampion Evrope se sprema za izazove koji ih očekuju u narednom periodu. Čelsi u subotu dočekuje Aston Vilu u okviru 4. kola najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Engleskoj.

Za vreme odmora u hotelu, Timo Verner i Ben Čilvel su odlučili da se zabave. Defanzivac je bio u ulozi snimatelja, a je Nemac tumačio glavnu ulogu. Dok je mladi Kai Haverc silazio niz stepenice, Verner se sakrio iza zida, viknuo i prepao saigrača.

Plavi‘ iz Londona su nastavili sa odličnim partijama i na startu ove sezone. Čelsi je u dosadašnjem delu Premijer lige osvojio sedam bodova na tri odigrane utakmice. Jedini meč na kojem nisu osvojili ‘ceo plen’ je bio duel sa Liverpulom na ‘Enfildu‘. Čelsi je veći deo utakmice na terenu proveo sa igračem manje, jer je Ris Džejms ‘zaradio’ crveni karton.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter