0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open Belgrade 2021- Novak Djokovic (SRB) v Soonwoo Kwon (KOR) Beograd, 21.04.2021.foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

SADA ZNAMO DO KADA ĆE NOVAK SIGURNO BITI PRVI NA ATP LISTI: Niko neće moći da obori njegov rekord!

Objavljeno: 09.09.21 u 15:54

Na putu da je ostvari nešto neverovatno.

Srpski teniser Novak Đoković osigurao je prvo mesto na ATP listi najmanje do 1. novembra, kada će početi Masters u Partizu. On je u četvrtfinalu US opena savladao Matea Beretinija, pa će se za finale boriti u petak sa Zverevim.

Đoković takođe nastavlja da povećava rekord po broju nedelja provedenih na prvom mestu ATP liste. Ako Srbin uspe da dođe do titule na poslednjem Grend slemu u sezoni, osvojiće čuveni kalendarski slem, koji je u muškoj konkurenciji poslednji put uzeo Rod Lejver.

Ako je ikome potreban, bio bi to novi dokaz da je Novak Đoković najbolji teniser u istoriji. Ipak, sigurno je da Novaka očekuju dva teška meča do titule u Americi. Duel protiv Zvereva biće sjajna prilika za osvetu zbog poraza na Olimpijskim igrama, a ako Srbin slavi u finalu će čekati pobednika meča MedvedevAlijasam.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter