0
Fudbal

(190903) -- LISBON, Sept. 3, 2019 (Xinhua) -- Portugal's forward Cristiano Ronaldo controls the ball during Portugal's national football team training session ahead of the UEFA EURO 2020 qualifying round Group B matches against Serbia and Lithuania at Cidade do Futebol (Football City) training camp in Oeiras, outskirts of Lisbon, Portugal, Sept. 3, 2019. (Photo by Pedro Fiuza/Xinhua)

RUNI SIGURAN U BORBU ZA TITULU: „Ronaldo će imati ogroman uticaj“!

Objavljeno: 09.09.21 u 15:40

Menadžer Derbija očekuje borbu za trofej. 

Mančester junajted je neočekivano odradio najbolje transfere kada su u pitanju engleski klubovi, a kao šlag na tortu doveli su jednog od najboljih igrača sveta i vlasnika mnogih rekorda.

Nekadašnji igrač Junajteda i legenda kluba imao je šta da kaže o povratku Ronalda na „Old traford„.

Ronaldo će imati ogroman uticaj. I dalje je jedan od najboljih fudbalera sveta“, a zatim dodao:“Videli smo na utakmici protiv Irske za šta je sposoban. Tako da može da ima veliki uticaj u ovoj ligi. Mislim da je sa njim Junajted konačno spreman da se bori za titulu. Zapravo mislim da bi to morao da uradi ove sezone. Ronaldo će biti važan igrač, verujem da će postići mnogo golova“- rekao je Vejn Runi.

Drugi debi za „Crvene đavoleRonaldo bi mogao da ima već ovog vikenda. U subotu od 16 časova  Mančester Junajted će na „Teatru snova“  dočekati Njukasl.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter