0
ATP

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021 Novak Djokovic v Mats Moraing (Ger) Beograd, 25.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PUBLIKA SA NESTRPLJENJEM IŠČEKUJE VELIKU BITKU ZA FINALE: Poznato je kada Đoković i Zverev izlaze na teren!

Objavljeno: 09.09.21 u 22:54

Teniski spektakl u Njujorku!

Novak Đoković i Aleksander Zverev će odmeriti snage u polufinalu US Opena. Meč za ulazak u veliko finale četvrtog grend slema u sezoni, zakazan je za noć između petka i subote po našem vremenu. Duel na centralnom terenu ‘Artur Eš‘ će početi od 01:00h.

‘Prvi reket sveta’ i Nemac su do sada odigrali 11 međusobnih duela. Novak je u osam navrata izlazio kao pobednik, ali poslednji okršaj na Olimpijskim igrama u Tokiju je završen trijumfom Zvereva. Nemački teniser je tada napravio veliki preokret i slavio sa 2:1 u setovima.

Nema sumnje da je Novak blizu istorijskog uspeha i osvajanja sva četiri grend slema u jednoj sezoni. Ipak, očekuje ga izuzetno težak zadatak. Saša igra u fenomenalnoj formi i ostvario je 16 pobeda u nizu.

Drugi polufinalni par čine Feliks Ože-Aljasim iz Kanade i Danil Medvedev iz Rusije. Drugi teniser na ATP listi je veliki favorit, ali nije pametno računati na trijumf pre starta meča. Mladi Kanađanin iz dana u dan napreduje i pokazuje da njegovo vreme tek dolazi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter