0
AdmiralBet ABA Liga

Emanuel Terry Kosarka basketball, ABA liga Crvena Zvezda - Mornar , Beograd, Srbija, Oktobar 18, 2020. 18.10.2020. foto: Djordje Kostic / STARSPORT

PRETHODNE SEZONE JE NOSIO ZVEZDIN DRES, A SADA JE POTPISAO ZA SAKRAMENTO: Šansa za dokazivanje u NBA ligi!

Objavljeno: 09.09.21 u 23:49

Centar je stigao u trening kamp!

Emanuel Teri je novi košarkaš Sakramento Kingsa. Snažni centar sa sjajnim atletskim sposobnostima, potpisao je desetodnevni ugovor sa ekipom iz NBA lige.

Amerikanac je prethodne sezone nastupao za Crvenu zvezdu. Centar nije ostavio dobar utisak u dresu ekipe sa Malog Kalemegdana. Teri je stigao kao veliko pojačanje i zamena za Lendrija Noka, a prosečno je po meču beležio 5.5 poena, 4.5 skokova i 1.1 blokadu u Evroligi.

Emanuel Terry Evroliga, Euroleague basketball, kosarka, Crvena Zvezda – CSKA, Beograd, Srbija, Oktobar 22, 2020. 22.10.2020.
foto: Djordje Kostic / STARSPORT

U klubi nisu bili zadovoljni njegovim partijama i došlo je do prekida saradnje. Emanuel je pružao znatno kvalitetnije partije u Razvojnoj ligi i dobio je priliku da se dokaže. Teri će deset dana trenirati sa ekipom i ako pokaže kvalitet, Amerikanac će  produžiti boravak u redovima Kingsa.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter