0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Vraća se klupski fudbal!

Objavljeno: 09.09.21 u 11:00

Reprezentacije su iza nas, idemo klubovi ponovo. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

13.35 Sichuan Jiuniu – Chengdu Rongcheng

Kvota je ovoliko visoka samo zbog domaćina koji igra jedne od najtvrđih utakmica u Kineskoj drugoj ligi. Gosti su potpuno druga priča i najefikasiji su tim ubedljivo. Pitanje je čija igra će prevaliti? Mi mislimo igra gosiju jer su mnogo kvalitetniji i jure direktnu promociju.

Predlog: UG3+ (1,94)

21.00 La Equidad – Deportes Tolima

Kada tipuješ golove onda nema nekog opširnog objašenjenja kao kada tipuješ pobednika. Ove timove bismo igrali na malo golova i da je ligaška utakmica, a kamoli ovako kup utakmica u kojoj neko ispada i nema zaletanja.

Predlog: UG0-2 (1,48)

22.00 Mineros – Monagas

Potpuno resterećena utakmica za kraj sezone, a nijedan klub ne može da se pomeri sa svoje pozicije. Vreme je za menjanje prve postave, za igranje za navjače i isprobavanje egzibicija. Samo golovi.

Predlog:UG3+ (1,95)

22.00 Guanacasteca – Herediano

Gosti donose golove kao vračevi kišu. Domaćin je prekinuo crni niz sa dve pobede i sada bi mogli dobiti bez obzira na tabelu. Deluje da će utakmica biti otvorena i da će biti golova jer gosti i ne umeju drugačije. Možete probati i GG3+.

Predlog: UG3+ (1,77)

KUPNA KVOTA 9,91 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 

ekspres tiket – 6436175

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter