0
Evropske lige

Fudbal Kup Srbije season 2015-2016 Crvena Zvezda v Borac Cacak Vladimir Jovovic (C) Dusan Andjelkovic (R) and Nemanja Supic (L) Beograd, 12.02.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

NEKADAŠNJI FUDBALER CRVENE ZVEZDE IMA NOVI KLUB: Povratak na mesto uspeha! (FOTO)

Objavljeno: 09.09.21 u 20:47

Ofanzivac je nakon pet sezona napustio klub iz Češke. 

Sutjeska u subotu 11. septembra dočekuje Budućnost iz Podgorice, u derbiju sedmog kola nacionalnog šampionata Crne Gore. Domaći tim iščekuje derbi u odličnom raspoloženju, a u klub je stiglo veliko pojačanje.

Vladimir Jovović se vratio na mesto uspeha! Reprezentativac Crne Gore je dugi niz godina sa velikim uspehom nosio dres ekipe iz Niškića. Ofanzivac je u dresu Sutjeske osvojio dve titule šampiona države.

Brzonogi fudbaler je klub napustio 2015. godine, a zatim je nastupao za Crvenu zvezdu, OFK Beograd, Napredak iz Kruševca, Spartak iz Subotice i Jablonec. Vladimir je u redovima ekipe iz Češke Republike proveo čak pet sezona i zabeležio je preko 100 nastupa. Od 2013. godine, Jovović je standardan u reprezentaciji Crne Gore.

Vladimir Jovovic i Dusan Tadic 17.11.1018. Novembar 17. 2018. Beograd, Srbija, Reprezentacija Srbija – Crna Gora Liga Nacija, Nations League (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde nije pronašao inostrani angažman i odlučio je da se vrati kući barem na kratko. U Nikšić je stigao bez obeštećenja,kao slobodan igrač.

-Za vreme trajanja ugovora, Jovović će novac koji bude primao od kluba, minimum po pravilima službe, donirati omladinskoj školi. Neće uzimati premije prema pravilnicima, niti novac koji klubu sleduje ukoliko bude igrao za seniorsku reprezentaciju Crne Gore u narednom periodu – piše na zvaničnom Tviter profilu FK Sutjeska Nikšić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter