0
ATP

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021 Novak Djokovic v Mats Moraing (Ger) Beograd, 25.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NA REDU JE SUSRET SA DŽELATOM IZ TOKIJA, NOVAK JE SPREMAN: Biće to igra nerava, on je veoma dobar!

Objavljeno: 09.09.21 u 12:57

Svi verujemo u Novaka.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković je u četvrtfinalu US opena savladao Matea Beretinija sa 3:1. Njegov naredni rival biće Aleksandar Zverev koji u poslednje vreme ne zna za poraz. Svi pamtimo susret sa Novakom u Tokiju kada je Nemac uspeo da preokrene meč i tako slavi protiv srpskog asa.

Olimpijske igre su imale težak kraj za mene emocionalno. Dominirao sam na turniru do polufinala imao sam rezultat protiv Zvereva 6:1 i 3:2, ali onda se raspalo sve. Počeo je da čita moju igru da servira dobro, ja sam malo počeo da sumnjam u moje udarce, dok je Zverev čitao moje servise i ujedno jako servirao, počeo je Đoković.

Srpski teniser je potom istakao da je spreman za borbu, kao i da je svetan težine ovog meča. Zaključio je da će sitnice odlučiti i da će to biti prava borba nerava.

Znam da će biti teško, spreman sam na borbu. To su rane koje moram da prevaziđem, i da stavim telo u poziciju da mogu da pobedim. Ovo je polufinale videćemo šta će se desiti. Rezultat je nešto što ne mogu da predvidim, ali definitivno mogu sebe da dovedem u najbolje moguće stanje uma i tela da budem najboljim. Znam kako igra, veoma je dobar. Ovo će biti igra nerava, mnogo toga je u opticaju. Mislim da će sitnice odlučiti, zaključio je Novak Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter