0
Fudbal

FOTO: Youtube/ Screenshot

MESI „OTVORIO“ DUŠU: „Drago mi je da smo osvojili Kopa Amerika“!

Objavljeno: 09.09.21 u 16:11

Pao mu je veliki teren sa leđa. 

Argentina je osvajanjem Kopa Amerika pomogla Mesiju da se približi Maradoni koliko god to bilo moguće. Mesi je u razgovoru za „ESPN“ otvorio dušu i pričao koliko je teško osvojiti trofej sa reprezentacijom i kroz šta je sve prolazio on i njegovi saigrači posle svakog nesupeha.

„Bio je predivan osećaj kada smo uzeli Kopu„, počeo je Mesi. 

Najbolji igrač Argentine ističe da su igrači reprezentacije bili na udaru fudbalskih fanatika.

„Ljudi misle da je lako osvojiti SP. Zato su naše rezultate smatrali neuspesima. Svaki put sam 15 dana bio ogorčen nakon turnira sa Argentinom, nisam želeo ništa da radim. Samo bih se isključio. Sada, nakon Brazila, ovo je prvi odmor koji sam imao u životu“- nastavio je napadač PSŽ-a.

Najviše ga je pogađalo to što su pojedini mediji bili protiv cele ekipe.

„Postoje mediji koji nas stalno vređaju. Tvrdili su da ne volimo dres Argentine, tražili su od nas da više ne igramo za reprezentaciju. Mi smo samo pokušavali da damo sve od sebe. Niko od nas nije želeo više pobedu, ali nije sve u pobedama i porazima“- zaključio je Argentinac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter