0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

MAKABI ODUSTAO OD TURNIRA NA KOME IGRA PARTIZAN: Zamena je brzo stigla, ali da li će ovo uticati na početak sezone!?

Objavljeno: 09.09.21 u 14:55

Neće putovati u Grčku.

Košarkaše Partizana u narednim danima očekuje niz evroligaških utakmica u okviru priprema za narednu sezonu. Izabranici Željka Obradovića, prvo će se naći na turniru u Istanbulu 11. i 12. septembra, gde će im prvi rival biti ekipa Monaka koja je aktuelni osvajač Evrokupa. U drugom polufinalu sastaju se Uniks i domaćin Fenerbahče, dok će se 12. septembra igrati finale kao i duel za treće mesto.

Već 4 dana nakon tog turnira, u Beograd stiže šampion Evrolige Anadolu Efes, na utakmici koja će biti oproštajna za Novicu Veličkovića. Seriju jakih provera, crno-beli nastavljaju u Grčkoj 18. septembra na turniru Pavlos Janakopulos.

Tu je trebalo da nastupe domaćin Panatinaikos, Anadolu Efes, Makabi i Partizan, ali je došlo do promene. Naime ekipa Makabija ima pozitivne na koronavirus u timu, pa su bili primorani da otkažu put u Grčku. Umesto njih, u igru će uskočiti Ulm, koji sa klupe predvodi legendarni Jaka Lakovič.

Turnir će 18. septembra otvoriti Ulm i Efes, dok će se nakon toga sastati Panatinaikos i Partizan, u meču koji će biti poseban za Željka Obradovića jer je u grčkom klubu proveo 13 godina. Sigurno je da će i drugi timovi imati problema sa koronavirusom, ako ne sad, onda kad sezona krene, ali se nadamo da neće doći do potpunog zaustavljanja sporta, kao što je to bio slučaj prošle godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter