0
Evropske lige

FOTO: Youtube/ Screenshot

KAZNE ZA NICU I MARSEJ ZBOG TUČE: Domaćin izvukao deblji kraj! (VIDEO)

Objavljeno: 09.09.21 u 14:15

Nica će morati da obuzda navijače.

Treće kolo francuske Lige 1 biće zapamćeno po upadu navijača Nice na teren u meču između Nice i Marseja na „Alianc Rivieri„. Sve je počelo kada je Dmitri Paje prišao korner zastavici kako bi izveo korner.

Domaći navijači su igrača Marseja gađali raznim predmetima, a poznajući Pajea koji ima „kratak fitilj“, moglo se pretpostaviti šta će se dogoditi. Igrač je bacio flašu nazad u publiku, a navijači su masovno krenuli sa tribina na teren da se sukobe sa Francuzom. Kada su navijači ušli na teren, meč je bio prekinut.

https://www.youtube.com/watch?v=b0i-roSf-FU

Disciplinska komisija Lige 1 bila je surova sa kaznama, pogotov za domaću ekipu. Nici su oduzeta dva boda, sledeće tri utakmice će igrati pred praznim tribinama i utakmica će se ponoviti na neutralnom terenu. Paje je dobio utakmicu suspenzije, a njegov saigrač Alvaro Gonzales će pauzirati dve utakmice jer se dokazalo da je provocirao domaće navijače.

Nica ima za čim da žali, vodili su 1:0, imali su sve u svojim rukama, za ovo što im se desilo mogu da se „zahvale“ navijačima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter