0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

JADNA KOREOGRAFIJA LAŽNE DRŽAVE KOSOVO: Španci su nastavili da ih ponižavaju, zauvek će ostati samo ‘domaća ekipa’! (VIDEO)

Objavljeno: 09.09.21 u 12:15

Opet su ih ućutkali.

Fudbalska reprezentacija Španije je sinoć savladala tzv. Kosovo u kvalifikacijama za SP. Rezultat je bio 0:2, a ovaj, kao i prvi susret ove dve reprezentacije u Španiji, obeležen je novim sukobom na pres konferenciji.

Naime, fudbaler gostiju Pablo Sarabija je kada je govorio o tzv. Kosovu, koristio termin ‘domaća ekipa’, što se tamošnjim novinarima ni malo nije svidelo. Jednom od predstavnika medija je to zasmetalo više nego ostalima, pa je odlučio da mu postavi provokativno pitanje.

Zašto ne kažeš Kosovo? Zašto govoriš ‘domaća ekipa’, upitao je novinar Sarabiju, koji uopšte nije želeo da mu odgovori na pitanje.

Sve ovo izazvalo je bes u Prištini, pa su navijači lažne države Kosovo pokušali da se osvete. Oni su tokom intoniranja himne istakli dosta jadan i jednostavan transparent, na koji su Španci mogli samo da se nasmeju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter