0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka-Play Off Semifinal Match Four ABA League season 2017-2018 Crvena Zvezda v Mornar (Bar) from left Milko Bjelica Ognjen Dobric Taylor Rochestie James Feldeine Alen Omic Beograd, 02.04.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

IGRAO JE U ZVEZDI I MORNARU, VREME JE ZA NOVE IZAZOVE: Iskusni krilni centar nastavlja karijeru u Kataru!

Objavljeno: 09.09.21 u 15:26

Potpisao je jednogodišnji ugovor.

Crnogorski košarkaš Milko Bjelica, odlučio je da svoju karijeru nastavi u Kataru u ekipi Al Šamal. Iskusni krilni centar koji ima 37 godina, protekle dve sezone nosio je dres Mornara iz Bara, dok je prethodno igrao u Japanu.

Bjelica je u Crvenoj zvezdi nastupao od 2016. do 2018. godine, a u karijeri je još nosio dres Braunšvajga, Kelna, Lijetvos Ritasa, Baskonije, Darušafake, Saragose i Alvark Tokija. Davne 2009. godine osvojio je Evrokup sa Ritasom, dok je sa crveno-belima bio šampion ABA, kao i Superlige Srbije.

FOTO: ABA liga

Protekle sezone je sa Mornarom ostvario istorijski uspeh, plasiravši se u plej-of ABA lige, odnosno TOP 16 fazu Evrokupa. Nekoliko povreda najbitnijih igrača, sprečilo je Barane da naprave i korak više. Bjelica je u regionalnoj ligi za oko 11 minuta u proseku beležio nešto više od 5.2 poena uz 2.5 skoka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter