0
ATP

Tenis, Davis Cup 2011.Serbia Vs. Argentina, semifinal.Novak Djokovic Vs. Juan Martin Del Porto.Juan Martin Del Potro, react.Beograd, 18.09.2011..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DEL POTRO PORUČUJE: ‘Olimpijske igre su druga vrsta takmičenja! Nisam siguran da Zverev može da ponovi podvig’

Objavljeno: 09.09.21 u 21:48

Argentinac favorizuje Novaka!

Huan Martin Del Potro se već dugo oporavlja od teške povrede i nove operacije kolena. Argentinski teniser i nekadašnji šampion US Opena je nedavno najavio povratak na teren. Očekuje se da će publika ponovo imati priliku da gleda od naredne sezone.

Iskusni igrač je veliki prijatelj najboljeg tenisera na planeti. Del Potro veruje da će Đoković uspeti da savlada Zvereva, bez obzira na fenomenalnu formu u kojoj se Nemac nalazi.

Zverev je u idealnom fizičkom i psihičkom stanju, može da osvoji titulu i u to nema sumnje. Međutim, smatram da će imati veliki pritisak jer nikada nije osvojio grend slem titulu. On je veoma inteligentan igrač, ali su mu uvek nedostajali detalji da osvoji najvažniji trofej. Nisam tako siguran da može da ponovi podvig protiv Đokovića. Olimpijske igre su druga vrsta takmičenja – poručio je Argentinac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter