0
Košarka

Kosarka FIBA Women's Eurobasket 2019-quarterfinal Srbija v Svedska Dejan Tomasevic Beograd, 04.06.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DANAS NE BIH SMEO DA PREĐEM IZ ZVEZDE U PARTIZAN: Dejan Tomašević otkrio da mu je to bio najbolji potez u karijeri! (VIDEO)

Objavljeno: 09.09.21 u 12:35

Prvo sećanje mu je uvek na reprezentaciju.

Proslavljeni srpski košarkaš Dejan Tomašević, gostovao je u podkastu Sport Light gde je pričao o novijoj generaciji košarkaša. On je istakao da se kada razmišlja o svojoj karijeri prvo seti reprezentacije, kao i da to trenutno nije slučaj kod kod ostalih sportista.

Ova generacija 2001/02. je poslednji izdanak stare eks-Ju škole. Neki osećaj pripadnosti ne primećujem. Ne primećujem to ni kod svoje dece, siguran sam da to nije i kod košarkaša i ostalih sportista. Njih treba vezivati na neki drugi način. Žao mi je što oni nemaju taj osećaj. Bez obzira na te klupske uspehe, kada god razmišljam o karijeri, prvo sećanje je uvek vezano za reprezentaciju, počeo je Tomašević.

Potom se osvrnuo na svoj prelazak iz Crvene zvezde u Partizan, rekavši da to ne bi smeo da uradi danas. Prema njegovim rečima, sam prelazak je bio stresan, ali mu je to bio najbolji potez u karijeri.

Nedavno sam pričao sa suprugom, mislim da ne bih smeo to da uradim danas. Ponavljam, bio je to najbolji potez u karijeri. Bilo je stresno. Hvala Bogu nisam imao nikakve posledice. Sa te igračke strane sam napravio najbolji mogući potez, zaključio je Dejan Tomašević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter