0
Odbojka

FOTO: OSSRB

UZBUDLJIV MEČ U FINSKOJ: Poznato je protiv koga će Srbija igrati u osmini finala Evropskog prvenstva!

Objavljeno: 08.09.21 u 22:02

Domaćin je slavio nakon velike borbe!

Odbojkaška reprezentacija Finske je na domaćem terenu savladala Tursku u okviru 5. kola grupne faze Evropskog prvenstva. Publika je imača priliku da gleda veoma uzbudljiv meč u kojem je viđen veliki broj preokreta.

Finska je slavila sa 3:2, a po setovima je bilo 25:17, 16:25, 27:29, 25:18, 15:13. Domaća selekcija je osvojila prvi set, a zatim su Turci bili bolji u naredna. U momentima kada je izgledalo da će Turska ostvariti veoma važan trijumf, Finska je odigrala na vrhunskom nivou. Uspeli su da izjednače, a zatim i naprave potpuni preokret.

Ovaj meč je imao veliki značaj kada je u pitanju naša selekcija. Srbija će u osmini finala igrati protiv Turske, koja je zbog današnjeg poraza završila grupnu fazu na 3. mestu grupe C.

Naredni izazov izabranike Slobodana Kovača očekuje u nedelju 12. septembra. Orlovi su takmičenje po grupama završili kao drugoplasirana ekipa na tabeli. Prvo mesto je zauzela Poljska, koja je Srbiji nanela jedini poraz u dosadašnjem delu turnira.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter