0
ATP

(190908) -- NEW YORK, Sept. 8, 2019 (Xinhua) -- Photo taken on Sept. 7, 2019 shows the women's singles final match between Bianca Andreescu of Canada and Serena Williams of the United States at the 2019 US Open in New York, the United States. (Xinhua/Li Muzi)

US OPEN: Bajka je završena, momak koji je bio najveća senzacija – morao je da preda meč!

Objavljeno: 08.09.21 u 08:45

Španski teniser završio je učešće na poslednjem grend slemu u sezoni u četvrtfinalu…

Karlos Alkaras je najveća senzacija ovogodišnjeg turnira u Njujorku, na kom je zaustavljen dva koraka pre finala, pošto je u četvrtfinalu predao meč Feliksu Ože-Ajasimu.

Mladi Španac se povukao zbog povrede butnog mišića desne noge, a u tim momentima njegov protivnik je imao vođstvo 3:6, 1:3.

– Teško je što sam dobar turnir završio na ovakav način. Nisam imao izbora, nisam mogao da nastavim da igram. Prvo moram da brinem o svom telu i da ostanem zdrav. Nisam se osećao dobro i odlučio sam da predam. Muči me butni mišić na desnoj nozi i kuk i to je glavni problem, rekao je 18-godišnji Španac.

Kanađanin tako ide u polufinale, gde ga čeka Danil Medvedev.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter