0
Fudbal

FOTO: FIFA.com

SADA SE BRAZILCI ŽALE, OBRATILI SU SE FIFA: Traže da se osmorici fudbalera zabrani nastup u Premijer ligi!

Objavljeno: 08.09.21 u 19:54

Imaju svoje zahteve.

Fudbalski savez Brazila se obratio FIFA sa zahtevom da se zabrani nastup osmorici njihovih reprezentativaca od 10. do 14. seprembra u Premijer ligi. Sve ovo sigurno je posledica sprečavanja brazilskih fudbalera da nastupe u kvalifikacijama za SP od strane engleskih klubova, zbog obaveznog karantina u kojem bi morali da budu nakon povratka sa okupljanja.

Prema propisima FIFA, svi igrači kojima nije dozvoljeno da brane boje svoje reprezentacije, nakon završetka kvalifikacija mogu da dobiju zabranu igranja. Sve ovo odnosilo bi se na Alisona, Fabinja, Firmina, Edersona, Silve, Freda, kao i Rafinju.

Silva i Fred bi uz meč Premijer lige, propustili i utakmicu prvog kola LŠ. Ipak, Brazilci nisu tražili zabranu za Ričarlisona, jer je on nastupao na Olimpijskim igrama u Tokiju. Već ovog vikenda igra se meč između Liverpula i Lidsa, pa ćemo videti konačan epilog svega što se izdešavalo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter