0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ESPN NL/ screenshot

SADA JE ZVANIČNO: Dušan Tadić je najbolji fudbaler nacionalnog prvenstva Holandije! (VIDEO)

Objavljeno: 08.09.21 u 23:25

Vezisti je prestižnu nagradu uručio Marko Pantelić!

Kapiten srpske reprezentacije Dušan Tadić proglašen je za najboljeg igrača nacionalnog prvenstva Holandije za sezonu 2020/21!

Fenomenalni vezista je prethodne sezone zabeležio učinak od 14 postignutih golova i čak 17 asistencija. Ajaks je dominirao u takmičenju i ekipa iz Amsterdama je osvojila još jednu titulu. Srpski fudbaler je ponovo bio pravi lider i sa kapitenskom trakom oko ruke je predvodio ekipu do velikih uspeha.

U Amsterdamu je održana svečana ceremonija, a usledilo je i iznenađenje za Dušana. Tadiću je prestižnu nagradu uručio nekadašnji napadač Ajaksa i istaknuti reprezentativac Srbije Marko Pantelić. Bivši vršilac dužnosti predsednika FSS-a je bio specijalni gost.

Pantelić je uspeo da izmami osmehe na licu voditelja programa, kao i osvajača nagrade. Marko i voditelj se očigledno poznaju iz perioda kada je sjajni golgeter nastupao u dresu Ajaksa.

-Prvo pitanje za tebe Marko – šta je sa kosom?

-Kosa je otišla, ali šta se desilo sa tobom, ta brada, ja sam mlađi, ali ti… – odgovorio je Marko voditelju, sa osmehom na licu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter