0
AdmiralBet ABA Liga

KK Partizan tim team ilustracija illustration KK Partizan-Prvi Trening-Okupljanje Beograd, 16.08.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PRVO POLUVREME JE BILO KATASTROFALNO: Evo kako košarkaši Partizana analiziraju utakmicu u Kragujevcu! (FOTO)

Objavljeno: 08.09.21 u 19:23

Željko sigurno ima zamerke.

Košarkaši Partizana su savladali Radnički iz Kragujevca u utakmici koja je imala humanitarni karakter. Hala ‘Jezero’ primila je veliki broj navijača koji su kupovinom karata pomogli izdavačkom poduvatu Svetinje Vasojević.

Izabranici Željka Obradovića na startu meča, ipak nisu oduševili domaću publiku. Iako u kombinovanom sastavu, Partizan je na poluvremenu gubio 33:20. Najtrofejniji evropski trener je imao dosta zamerki na račun svojih igrača, a došlo je vreme da im to polako i predoči.

Na fotografiji možemo videti košarkaše Partizana kako pre ili posle treninga sede ispred platna na kojem se prikazuje jučerašnji meč. Sigurno je da će crno-beli odraditi detaljnu analizu, da bi pred vrlo jak turnir u Turskoj ispravili svoje greške. Podsećamo, 11. i 12. septembra, Partizan će učestvovati na turniru sa Monakom, Uniskom i Fenerbahčeom.

Prvo je na programu utakmica polufinala između Partizana i Monaka koja se igra od 17 časova. Nakon toga, gledaćemo susret Fenerbahčea i Uniksa, dok će se drugog dana odigrati finale, odnosno duel za treće mesto. Prenos mečeva biće na Sportklubu, pa će navijači moći da uživaju u dosta kvalitetnom turniru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter