0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

PRAVI SE DRIM TIM U BOLONJI: Teo dobija novog saigrača, i to iz NBA!

Objavljeno: 08.09.21 u 09:52

Klub iz Bolonje ima velike ambicije…

To i nije novost, jer su i prethodnih sezona napadali trofeje, kako u domovini, koji su osvojili, tako i onaj u Evrokupu, koji im je izmakao na poslednjem koraku, jer su poraženi u finalu. Kako navode italijanski mediji, visoke amicije se Virtusa vide i po novim potpisima, jer bi uskoro u klub trebalo da stigne novo NBA pojačanje.

Prema navodima ‘Jurohupsa’ novi igrač ovog kluba će biti Tajšon Aleksander. On je raskinuo ugovor sa Finiksom, a prošle sezone je u proseku ubacivao 0.7 poena, 0.6 skokova i 0.4 asistencije. Studirao je na univerzitetu Krejton, a nastupao je i za filijalu Klivlenda, Kanton Čardž u razvojnoj G ligi.

U klubu iz Bolonje na kraju sezone desile su se velike promene, otišao je Stefan Marković, kao i Aleksandar Đorđević, kog je na klupi nasledio Serđo Skariolo. U klub iz Bolonje su pristigli NikoManion,Marko Ceron, Mamadu Žaite, Ekpe Judo, Kevin Harvi i Mišel Ruzije, a najnovije pojačanje biće Aleksander.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter