0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka, Euroleague, season 2007/08.Partizan Vs. Armani Jeans (Milano).Novica Velickovic.Beograd, 05.11.2008..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com ©

POSLEDNJI NOVICIN PLES: Partizan pušta u prodaju karte za kapitenov oproštajni meč, Veličković izabrao posebnu garnituru dresova! (FOTO)

Objavljeno: 08.09.21 u 13:10

Kapiten Partizana će se u velikom stilu oprostiti od aktivnog bavljenja košarkom.

Polako se primakao i taj dan, da veliki ljubimac navijača crno-belih kaže i konačno zbogom igračkoj karijeri.

U čast Novici Veličkoviću, u Beograd stiže aktuelni šampion Evrope, ekipa Anadolu Efesa predvođena Vasom Micićem, sa kojima će 16. septembra Partizan odigrati revijalni meč.

Biće to pravi spektakl za sve navijače crno-belih, koji će imati priliku da se još jednom zahvale kapitenu na svemu što je pružio u voljenom klubu, ali i na delu vide novi tim predvođen Željkom Obradovićem.

Novici u čast i po njegovom izboru, Partizan NIS će na toj utakmici nastupiti u replikama crnih dresova iz sezone 2008/09.

Duel između Partizana NIS i Anadolu Efesa će imati i humanitarian karakter. Deo prihoda od prodaje ulaznica ići će u Fondaciju KK Partizan. Takođe, nakon utakmice će se na humanitarnoj licitaciji za novoosnovanu Fondaciju naći i potpisani retro dresovi svih igrača Partizana NIS. Zbog toga sezonske ulaznice za ovaj meč neće važiti.

Prodaja ulaznica za ovaj meč počeće od četvrtka 9. septembra, sa početkom od 10h i to na stadionu Partizana, TC „Merkator“ i putem sajta „Ticketline.rs“. Cene ulaznica su sledeće:

Premium 2.000 dinara

Superior  – 1.700 dinara

Standard 1 – 1.000 dinara

Standard 2 – 700 dinara

Tribina 200 –  500 dinara

Tribina 400 centralno (sever i jug) – 400 dinara

Tribina 400 bočno (istok i zapad) – 300 dinara

Court seat II red –  Na upitČ

Sky Box – Na upit

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter