0
ATP

BELGRADE, SERBIA - JUNE 13: Alexander Zverev of Germany reacts during his match against Filip Krajinovic of Serbia at the Adria Tour charity exhibition hosted by Novak Djokovic on June 13, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

OLIMPIJSKI ŠAMPION JE U POLUFINALU US OPENA: Zverev ubedljiv u Njujorku!

Objavljeno: 08.09.21 u 23:01

Nemac će odmeriti snage sa boljim iz duela Đoković – Beretini.

Aleksander Zverev je savladao Lojda Herisa u četvrtfinalu US Opena. Nemački teniser je slavio rezultatom 3:0, a po setovima je bilo 7:6, 6:3, 6:4. Meč u Njujorku je trajao dva sata i osam minuta igre.

Južnoafrikanac je pružio izuzetno snažan otpor u prvom setu. Heris je u taj brejku imao i set loptu, ali nije uspeo da je iskoristi. Saša je ubrzo pokazao u kakvoj formi se nalazi i u nastavku je demonstrirao kvalitet koji poseduje. Zverev je uključujući i današnji meč, ostvario 16 uzastopnih pobeda.

Saša i Lojd su danas odigrali treći međusobni duel. Nemac je slavio u sva tri navrata, a Heris je uspeo da osvoji samo jedan set.

Olimpijski šampion će u borbi za veliko finale odmeriti snage sa boljim iz duela Novak Đoković – Mateo Beretini. ‘Prvi reket sveta’ izlazi na teren arene ‘Artur Eš‘ od 02:30h po našem vremenu,

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter