0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: I dalje pratimo kvalifikacije, u Evropi i Africi!

Objavljeno: 08.09.21 u 11:00

Danas samo egzotika, dominiraju Afričke kvalifikacije. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

20.45 Greece – Sweden

Nakon remija u Španiji svi smo pomislili da će Grčka konačno odskočiti i imati dobre kvalifikacije, ali onda su usledili remiji i sa Gruzijom i u Prištini. Ponovo su daleko od prva dva mesta koja vode na SP odnosno dalje u plej-of. Švedska, sa druge strane, ima perfektne kvalifikacije sa sve tri pobede uključujući i nad Španijom pre manje od nedelju dana. Iako su gosti favoriti ne bi bilo nerealno da se zalomi neki iks ovde. Zato igramo na malo golova.

Predlog: UG0-2 (1,56)

20.45 Poland – England

Direktna borba za prvo mesto straih neprijatelja s tim da gostima odgovara i nerešeno jer imaju sto posto učinak do sada. Poljaci su osim u Londonu kiksnuli i u Mađarskoj, gde je bio remi. Deluje da je ova grupa rešena i za se ko će biti prvi, a ko drugi. Engleski kvalitet u Sautgejtovu pragmatičnost donosi dvojku ovde.

Predlog: 2 (1,70)

20.45 Northern Ireland – Switzerland

Po tabeli u ovoj grupi je i dalje sve otvoreno za drugo mesto pogotovo jer su ove dve reprezentacije odigrale tek tri utakmice. Mi ipak, smatramo da će se pre desiti borba oko prvog mesta između Italije i Švajcarske nego da se dovede u pitanje prva dva mesta koje će oni uzeti. Zato ovde ide dvojka na Švajcarsku, koja je ipak kvalitetnija.

Predlog: 2 (1,77)

20.45 North Macedonia – Romania

Otvorili su kvalifikacije u Bukureštu i Rumuni su dobili 3-2, a nema raloga da ni sada ne bude golova. U ovoj ludačkoj grupi čak tri ekipe se bore za drugo mesto i ovo je direktan okršaj. Makedonci nisu izgubili od tog Bukurešta nijednu, a Rumuni su u odličnom zaletu sa dve pobede u poslednjih 6 dana. Pobednik ovog meča vrši pritisak na Jermeniju i realno završava kao drugi.

Predlog: GG3+ (2,45)

KUPNA KVOTA 11,50 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 4219546

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter