0
AdmiralBet ABA Liga

PRVI PUT PRED GROBRIMA: Partizanovi stranci nisu krili oduševljenje navijačima (VIDEO)

Objavljeno: 08.09.21 u 11:51

Košarkaši Partizana imali su sjajnu podršku u dvorani „Jezero“ u Kragujevcu.

Crno-beli su protiv Radničkog odigrali svoju četvrtu pripremnu utakmicu, u kojoj su ostvarili svoju treću pobedu, rezultatom 79:65.

Meč koji je imao humanitarni karakter obeležila je sjajna atmosfera, koju su priredili navijači dve ekipe, a nakon utakmice više razloga za slavlje imali su Grobari, koji su kao i uvek to proslavili zajedno sa igračima.

Ovo je ujedno i bio prvi „raport“ crno-belih u novoj sezoni, pred organizovanim navijačima, a mnogi od njih doživeli su po prvi put ovo iskustvo.

Posebno oduševljeni bili su stranci u redovima Partizana, koji nisu krili oduševljenje podrškom koju su dobili od svojih vernih fanova.

-Bilo je sjajno iskustvo igrati pred ovakvim navijačima.  Ovo je prvi put ove sezone da su u dvorani, bilo je uzbudljivo, sjajno i radujem se budućim utakmicama- istakao je posle susreta u Kragujevcu vidno uzbuđen plejmejker Partizana, Jam Madar.

Kako je to izgledalo u dvorani „Jezero“ pogledajte u priloženom vidu, sa zvaničnog kanala KK Partizan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter