0
Domaći fudbal

Aleksandar Lutovac celebrates after scoring a goal Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Kolubara v FK Partizan Lazarevac, 22.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

LUTOVAC OPTIMISTIČAN: Možemo do prve pozicije u Ligi konferencija, svaki gol i asistencija mi mnogo znače

Objavljeno: 08.09.21 u 11:32

Krilni fudbaler crno-belih, smatra da su on i saigrači na pravom putu.

Nije standardni član prve postave, uglavnom ulazi kao džoker Aleksandra Stanojevića sa klupe i menja pozicije u zavisnoti od potreba, ali to ne sprečava Aleksandra Lutovca da uvek kada dobije šansu da sve od sebe i na startu ove sezone odigrao je neke zapažene role, što u domaćem šampionatu što u Evropi.

Nedavno je u meču protiv Kolubare postigao svoj prvenac u Partizanu, kada su u pitanju prvenstvene utakmice, a ukupno drugi gol od kada je u Humskoj. Nije krio koliko mu taj pogodak znači.

-Svaki gol i asistencija mi mnogo znače, bilo mi je potrebno da budem nagrađen za trud i rad u prethodnom periodu i to se desilo u Lazarevcu. Zadovoljan sam što sam dobio šansu da igram i što doprinosim dobrim rezultatima- ističe Lutovac u razgovoru za „Sportski žutnal“

Brzonogi krilni igrač je vrlo zadovoljan kako se situacija razvija po njega i tim ove takmičarske godine.

-Kad podvučemo crtu, moramo da budemo zadovoljni. Ostvarili smo cilj u Evropi, dok u prvenstvu imamo sve pobede, što je dobar temelj za nastavak sezone. Naravno, želimo da nastavimo u istom ritmu. Neće biti lako da konstantno pobeđujemo na tri fronta- dodaje Lutovac, koji smatra da prvo mesto u Ligi konferencija nije nedostižno.

-erujem da možemo do liderske pozicije. Najveći rival biće nam Gent, svi znamo koliko je belgijska liga kvalitetna i biće jako teško ne samo sa njima, nego protiv svakog protivnika. Najviše smo okrenuti ka sebi, sve zavisi samo od nas- zaključio je Aleksandar Lutovac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter