1
Fudbal

FOTO: Nova.rs/Screenshot

‘KAKVO PONIŽAVANJE, KAKVA SRAMOTA’: Zbog klečanja ‘orlova’, navijači ‘zapalili’ društvene mreže!

Objavljeno: 08.09.21 u 15:55

Sinoć je odigrana utakmica između Irske i Srbije, u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a pre samog početka meča, fudbaleri su kleknuli na kolena u znak podrške borbi protiv rasizma.

Ovo je izazvalo ogromne reakcije na društvenim mrežama, ubrzo je došlo do prepirke i svađa zbog ovog čina. Jedni smatraju da je gest isprazan, dok se drugi saosećaju.

Ono što je tužno, jeste da se mnogo više pričalo o ovome, nego o sjajnoj igri ‘orlova’.

Nakon pet odigranih kola, Portugalci zauzimaju prvo mesto u grupi A sa 13 bodova, dok je Srbija druga sa 11 bodova. Izabranike Dragana Stojkovića čekaju je još tri utakmice, protiv Luksemburga u gostima, Azerbejdžana kod kuće i Portugalije na gostovanju u završnom kolu.

0
0

1 Komentara

  1. Klečanje je ISKLJUČIVO POLITIČKA MANIFESTACIJA DEMOKRATSKE STRANKE AMERIKE.KLASIČNA AMERIČKA MANIPULACIJA !!!dakle onoga ko je odlučio da se kleči izbacifi iz našeg fudbala.a pevanje naše himne je NE PRIMERENO ??? S R A M O T A !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter