Ivana Spanovic Atletika, Serbia open, atletski miting, Belgrade Serbia, athletic meeteng 24.2.2021. Feb. 24. 2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT
in ,

IVANA ŠPANOVIĆ OSVOJILA DIJAMANTSKU LIGU: Odličan je i Sinančević, zauzeo je treće mesto! (VIDEO)

Sjajan uspeh i odlična promocija Srbije.

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović je pobednica Dijamantske lige. Ona je skokom od 6.96 metara osvojila 8 bodova zauzevši prvo mesto.

Pred ovaj nastup u Cirihu, Ivana je imala samo dva boda više od Nemice Malaike Mihambo, ali srpska atletičarka nije ništa prepustila slučaju, dala je sve od sebe i tako zasluženo slavila. Ovom pobedom, Španović se kvalifikovala na SP koje se održava 2022. godine u Americi.

Armin Sinancevic Atletika, Serbia open, atletski miting, Belgrade Serbia, athletic meeteng 24.2.2021. Feb. 24. 2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Sa druge strane srpski bacač kugle Armin Sinančević, zauzeo je treće mesto takođe u Dijamanstoj ligi. On je u petoj seriji sa 21.85 metara postavio svoj najbolji rezultat, dok je iza njega ostao Kristijan Volš koji je osvojio bronzu na OI.

Prvo mesto zauzeo je Rajan Krauzer, dok je drugi bio Robert Kovač. Sinančeviću je takođe falilo samo 2 centimetra da obori državni rekord, koji je on i postavio.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

MAKEDONAC KOJI JE IGRAO U SPORTINGU NA PROBI U PARTIZANU: Pokušaće da se nametne, ali ima jedan problem!

DO GLAVNOG ŽREBA JE STIGLA PREKO KVALIFIKACIJA, A SADA JE U POLUFINALU US OPENA: Veliki uspeh mlade Britanke! (VIDEO)