0
Fudbal

EVO ŠTA SU URADILE KOMŠIJE: Hrvatska pregazila Sloveniju, BiH i Crna Gora se zadovoljile bodom (VIDEO)!

Objavljeno: 08.09.21 u 08:28

Vatreni su vrlo blizu novom Svetskom prvenstvu…

Sjajno igra fudbalska reprezentacija Hrvatske u finišu kvalifikacija za Svetskom prvenstvo u Kataru, pošto se u finišu nalazi na deobi prve pozicije sa reprezentacijom Rusije. Iako joj nije najbolje krenulo, ova selekcija je u pravo vreme tempirala formu, a u poslednjem meču je savladala Sloveniju sa 3:0 i revanširala joj se za minimalni poraz na startu.


(VIDEO:YouTube/World Cup Qualifiers 2022)

Hrvatsi su do vođstva došli u 33. minutu golom Marka Livaje, koji je pokupio odbitak i sproveo ga u mrežu, dok je u 66. minutu Mario Pašajlić bio strelac posle dodavanja Ivana Perišića. Konačni rezultata postavio je igrač vest Hema Nikola Vlašić, u nadoknadi vremena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Fudbalska reprezentacija Crne Gore upisala je novi kiks, iako nije poražena, ova reprezentacija nije uspela da na svom terenu savlada Letoniju. Sokolovi su odigrali bez golova pod Goricom, ali i nisu imali sreće, jer je u 15. minutu poništen gol Adama Marušića zbog ofsajda u kom se ovaj nalazio.

Ovako, golova nije bilo i sada se nalaze pet bodova iza prve dve selekcije u grupi – Holandije i Norveške.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Do pobede nije stigla ni Bosna i Hercegovina, naprotiv, ova selekcija je jedva izvukla bod protiv Kazahstana (2:2), ali je u jednom momentu mogla i do sva tri. Nakon prvog poluvremena bez uzbuđenja, Islambek Kvat u 52. minutu donosi vođstvo Kazahstanu. Pjanić je svega 15 minuta kasnije, sa bele tačke poravnao rezultat.

Sve je eksplodiralo kada je Menalo u 86. minutu na dodvanja Pjanića preokrenuo rezultat, ali je Zajuntidnov je drugi put u nekoliko dana, u 5. minutu nadoknade doneo bod svom timu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter