0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

DEBITOVAĆE VEĆ U KRAGUJEVCU: Stanojević će pokušati da što pre uklopi Meniga, Miletiću je sve poznato!

Objavljeno: 08.09.21 u 20:16

Uskoro će kraj reprezentativne pauze.

Fudbaleri Partizana će prvi meč nakon reprezentativne pauze igrati protiv Radničkog iz Kragujevca u subotu od 16 časova. Biće to prilika za debi novog pojačanja Kvinsija Meniga, kao i za minute povratnika Nemanje Miletića.

Nemanja Miletic Liga Evrope kvalifikacije UEFA Europa League first qualifying round football match between Partizan and RFS in Belgrade, Serbia on Aug. 27, 2020. 27. avgust Partizan won 1-0
foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Važna vest za crno-bele je ta da Rikardo Gomeš nije povređen, kao što je ranije FS Zelenortskih Ostrva objavljivao i da će biti na raspolaganju treneru Aleksandru Stanojeviću. Nakon susreta u Kragujevcu, Partizan će putovati na Kipar gde će odmeriti snage sa Anortozisom u okviru Lige konferencija.

Naravno da sam spreman, to je veoma važna utakmica, međutim, prethodno imamo i meč u Ligi konferencija. Tek potom sledi veliki derbi protiv mog velikog prijatelja Živkovića. Nije lako na treninzima, ali pokušavam što pre da se adaptiram na tim i na zemlju, rekao je Menig.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter