0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open Belgrade 2021-Final-Finale Matteo Berrettini v Aslan Karatsev (RUS) Beograd, 25.04.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BERETINIJEV TRENER VERUJE U USPEH: ‘Prošlog četvrtka smo trenirali sa Novakom i probali nešto što bi moglo da bude od koristi’

Objavljeno: 08.09.21 u 21:47

Vreme je za 4. međusobni duel Novaka i Matea.

U noći između srede i četvrtka od 02:30h, Novak Đoković će igrati protiv Matea Beretnija u okviru četvrtfinala US Opena. Meč koji se igra na ‘Artur Eš‘ terenu će biti 4. međusobni susret dva sjajna tenisera. ‘Prvi reket sveta’ ima maksimalan učinak, a prethodni put su odmerili snage u velikom finalu Vimbldona ove godine.

Trener Italijana veruje u iznenađenje i smatra da Beretini može do trofeja u Njujorku. Vićenco Santopadre je istakao da je Mateo prethodne nedelje trenirao sa Noletom.

– Prošlog četvrtka smo trenirali sa Novakom i probali nešto što bi moglo da bude od koristi, dok smo pokušavali da prostudiramo i shvatimo šta bi mu nanelo najviše štete. Već imamo nešto na umu, a kako se meč bliži, još ideja nam nadolaze. Možda samo zavaravam sebe, ali sam optimista i ovog puta sam uveren da možemo nešto uraditi – istakao je trener sjajnog tenisera iz Italije.

PROČITAJTE JOŠ:  DO GLAVNOG ŽREBA JE STIGLA PREKO KVALIFIKACIJA, A SADA JE U POLUFINALU US OPENA: Veliki uspeh mlade Britanke! (VIDEO)

-Ovo su oni mečevi iz kojih Mateo može samo da dobije, čak iako izgubi. Igrati protiv Srbina je zadovoljstvo, to je siguran znak da smo na pravom putu. Mateo može osvojiti grend slem, u to sam siguran, i to bi bio zaista istorijski rezultat – zaključio je Vićenco Santopadre.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter