0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ALARMI U BARSELONI: Problemi oko Mirotićevog ugovora, klub bi mogao da napusti najbolji igrač!?

Objavljeno: 08.09.21 u 10:37

Dve strane očekuju novi sastanci…

Barselona se nalazi u velikim finansijskim problemima, koji se pre svega odnose na fudbalsku sekciju, a koliko je siutacija ozbiljna svedoči podatak da je Lionel Mesi morao da ode i pored velike želje da ostane na ‘Nou Kampu’.

I pored svega, košarkaška sekcija ima visoke domete, u klub su stigla zvučna pojačanja poput Laprovitole, Jokubaitisa ili Hejsa, međutim postoje veliki problemi oko prve zvezde tima, Nikole Mirotića. Jedan od najboljih evropskih košarkaša ima velika primanja, kojih klub želi da se reši.

Španski list ‘As’ piše da su odnosi na relaciji uprava – košarkaš zategnuti, jer klub želi da smanji platu Mirotiću, koji ima najjači ugovor u Evropi, a koji traje do 2025. godine. Njegova primanja svake sezone rastu, ali on ne želi da se odrekne plate, dok pojedini mediji idu toliko daleko, da najavljuju da je Barselona spremna da se rastane sa njim.

Mirotić je navodno odbio ponudu od 45 miliona iz NBA, tražila ga je Juta, tako da se vratio u Evropu u kojoj je prethodno nastupao za Real Madrid i potpisao ugovor vredan 30 miliona.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter