0
Košarka

KK Partizan tim team ilustracija illustration head coach Zeljko Obradovic (C) KK Partizan-Prvi Trening-Okupljanje Beograd, 16.08.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ŽELJKOVI PULENI DANAS U KRAGUJEVCU: Prenos će moći svi da gledaju, u prvom planu je humanost! (VIDEO)

Objavljeno: 07.09.21 u 11:17

Nova provera za crno-bele.

Košarkaši Partizana danas će gostovati Radničkom iz Kragujevca u prijateljskom meču koji je humanitarnog karaktera. Karta košta 400 dinara i sav prihod namenjen je izdavačkom poduhvatu Svetinje u Vasojevićima.

Utakmica počinje u 19 časova u dvorani ‘Jezero’, a za sve navijače Partizana koji se neće naći u Kragujevcu, kao i za druge ljubitelje košarke obezbeđen je prenos uživo. Utakmica će biti emitovana na TV Partizan, kao i na Jutjub kanalu VideonetRS, pa će samim tim svi moći da je gledaju.

Nije poznato u kom će sastavu crno-beli igrati, ali je sigurno da nas očekuje odličan meč. Nakon duela sa Radničkim, Partizan će za nekoliko dana putovati u Tursku na evroligaški turnir. Pored najtrofejnijeg srpskog kluba, učestvovaće Uniks, Monako, i Fenerbahče, koji sa klupe predvodi legendarni košarkaš Partizana Aleksandar Saša Đorđević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter