0
Evroliga

Euroleague-Crvena Zvezda v Barcelona Nikola Mirotic nagrada ikona Srbi za Srbe Beograd, 21.01.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VOLI PARTIZAN, ALI POŠTUJE I ZVEZDU: Nikola Mirotić oduševio Delije, 2011. je mogao u crno-bele! (FOTO)

Objavljeno: 07.09.21 u 12:38

Sportista za primer.

Košarkaš Nikola Mirotić je na Instagram profilu objavio fotografiju sina u šampionskoj majci Crvene zvezde. Nikola trenutno nastupa za Barselonu, a 2019. na gostovanju u Pioniru, dočekan je ovacijama i uručen mu je poklon za humanitarsne zasluge.

FOTO: Instagram/Screenshot

Tom prilikom, Mirotić je dobio priznanje za zvezdaša godine, za koje je istakao da mu je najvredniji trofej u karijeri. Novijim ljubiteljima košarke verovatno nije poznato to da je Mirotić 2011. godine odigrao prijateljsku utakmicu za Partizan, ali do saradnje nije došlo. Košarkaš je tada otkrio da je vatreni navijačl Partizana, dok je u karijeri pokazao da itekako poštuje i crveno-bele.

Od malih nogu sam bio vatreni navijač Partizana. Svi u porodici su bili simpatizeri Zvezde, a ja sam znao samo za crno-bele boje. Bio sam presrećan kada sam došao, odradio trening i odigrao jednu prijateljsku utakmicu za voljeni klub. Gledao me je lično i tadašnji trener crno-belih, ali se na kraju nismo dogovorili, istakao je Mirotić tada.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter